CHIIIILLLIdag har det varit en underbar sommardag. Den började med Sol och slutade med Sol. Med ca 35 grader i solen hela dagen har vi varit på Kalvön och solat och badat. Senare åkte Patric till Donken för att tjäna lite cash och då passade jag (Emil) på at fiska lite såklart! En helt vindstilla sommarkväll och några gäddor, en fin på 3 kilo (Den på bilden) Imorn bär det av mot Alvön för lite mer bad, sol & Fiske! Tjalosan!!

Idag har det varit en underbar sommardag. Den började med Sol och slutade med Sol. Med ca 35 grader i solen hela dagen har vi varit på Kalvön och solat och badat. Senare åkte Patric till Donken för att tjäna lite cash och då passade jag (Emil) på at fiska lite såklart! En helt vindstilla sommarkväll och några gäddor, en fin på 3 kilo (Den på bilden) Imorn bär det av mot Alvön för lite mer bad, sol & Fiske! Tjalosan!!

Fiskevecka

Denna vecka har det varit många fisketurer på vänern. Vi har både fiskat under dagen och senare kvällar. Dagsfisket har varit det som har resulterat i mest fisk men kvällsfisket är å andra sidan inte så dumt det heller. På torsdag blir det fiske med abborre och gös som står på fångstlistan. Det hoppas vi på iaf! =)Kvällsfiske, inte några större fel.Jimmy och Patric med dagens största fångst? ;)
Emil med en riktigt fin sommarborre på 0,6 kg =)Action vid båten, vad är det som gömmer sig under ytan må tro?

Långdagsfiske


Igår körde vi ett lunchfiske och ett kvällsfiske. lunchfisket gav bäst utdelning. Här står Patric med en 3 kg. gädda i famnen som högg efter ca 4 minuters fiske!

Dubbelhugg på abborrestället!
Även ett dubbelhugg med abborre vart det på kvällningen vid halv 9 - 9 :)

Senkvällsfiske; Bra?Denna bild tillhör föregående inlägg! :)

Senkvällsfiske; Bra?

Efter en lång dag med regn klarnade himlen upp lite grann och vi bestämmde oss för att ta oss en kvällstur. Vi började klockan 21.00 och trolla. den första halvtimmen gick bra med lite smått och gott. Men så kl 21.30 liksom dog hela sjön, inte ett hugg på länge.. klockan 22.15 bestämmde vi oss för att lägga oss vid ett par grund och kastade lite samt provade vertikala, helt utan ett hugg. 23.00 bar det av hemåt, men helt lottlösa var vi inte denna gången heller!!
Mer fiske till veckan blir det såklart!


Gäddfångst

Under denna vecka har vi varit ute ett par dagar och fiskat. Detta har inte varit heldagar utan vi har endast varit ute någon timme och kört lite. Emil och jag har nu fiskat mycket med vobbler och det är rapala x-rap i blått och storm jointed minnowstick i neongul som har gett bra resultat under dessa dagar. Vädret har varit molnigt men fisk har vi även denna gång tagit. =)Emil med en fin 2,5 kg gädda tagen på rapala x-rap.Patric med en fin gädda på 4 kg som fångades och återsattes efter ca 5 minuters fiske.Samma gädda som på föregående bild, tagen på en storm jointed minnowstick.


Fiske blir det även söndag kväll får se om vi kan få något fint under den fisketuren.

Nu börjar det ordentliga fisket!

Nu har det äntligen blivit bra väder och sommarfisket kan ta sin början. Vårat mål denna sommar är att försöka att fiska i vänern och på flera andra platser så klart. Vi (Patric och Emil) var och gjorde ett försök i Roxen utanför Linköping, hittade ett riktigt fint ställe att stå på men dock slutade detta fiske utan någon fångst.

Hittade ingen bild från detta fiske, fick då ta en random bild från arkivet.

Emil har varit i Linköping ett tag och det har blivt fiske med andra.
Efter några dagars fiske efter gädda och abborre med Bäcklund, Dunk och med Jimmy har vi fått en hel skara av fisk.
Lägger upp lite bilder så ni kan få se lite från dagarna, som givetvis även bjöd på en del sol och värme. =)


Bäcklund har något på kroken, kanske en borre?


Bäcklund med en riktig bjässe ;)


En lite större borre


Patric med en 2,5kg gädda som ville hugga.


Jimmys 0,75kg abborre fick bli middag denna gången.

Kommer mera bilder när vi fiskat en sväng till. Snart dags att försöka att åka och få någon gös med om vi har tur.

RSS 2.0