Wake-skiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Efter ett sjuhelsikes fiske va vi varma och kände helt enkelt för att åka lite Wake-skiis. And so we did!! :D Mike följde med också! provade köra på 1 skida också! GIVET!

Här trillar Mike då han försöker ta av sig en skida för att kunna köraa endast på en! :)  gick ju... ehhm.. bra :)

Slime-rocket

Även en slem-raket med lite fläsk på kroppen var på sin vakt! 1,7 kg..

1,7 kg


0,7 Kg abborren :)

Dåligt fiskeväder vid hetta?? Skulle inte tro det.. idag har vi haft en riktigt fin fiskedag. Start kl 09.00. vi tog våra saker och droh ut på sjön.. idag kände vi för att lägga ankar och kasta en stund, denna "stunden" varade längre än vi hade tänkt, för huggen och fångsten kom utan mellanrum! mycket fisk blev det; ca 20-25 Abborrar och 5-8 gäddor.. några riktigt fina, som Abborren Göran på bilden. 0,7 Kg vägde den :)Dåligt fiske under varma dagar?? Skulle inte tro det.. idag var det lite drygt 30 grader i skuggan och vi fick rejält med fisk!! cirkus 20-25 Abborrar och 5-8 Gäddor! några Riktigt fina krabater! Som den abborren på bilden, en 0,7hg :)


Våran fiskeblogg

Nu har vi startat en fiskeblogg efter allt pratande att det ska bli av.
Vi har funderat på hur många fiskebloggar det kan finnas och vi har kommit fram till att de inte e allt för många? Så för dom som är intresserade av att läsa lite om fiske och sjödagar och även dom som vill ha lite variation i sitt läsande av alla modebloggar så är ni välkommna att läsa lite på våran nya blogg om sjön och fiske.

Vi som startat denna underbart trevliga och underhållande blogg heter Emil och Patric och är givetvis storfiskarna vilket ni säkert kan gissa av våran logga med dunderfiskarna.


RSS 2.0